• Welkom bij

  Holland Strawberry House

  De aardbei specialist uit Andijk Holland. Enkele jaren geleden is Holland Strawberry House gerealiseerd te Andijk, Noord Holland. In dit markante gebouw ontvangen wij tegenwoordig vele bezoekers uit de gehele wereld. Wij hopen dat bij onze bezoekers een indruk achterblijft van een oer-Hollands en degelijk bedrijf waar super lekkere aardbeien worden gemaakt. 

 • Delizz brengt

  heerlijke aardbeien bij u thuis

  Aardbei Delizz maakt het mogelijk om op een gemakkelijke manier thuis aardbeien te kweken. Bij aankoop zitten de eerste rode aardbeien al in de plant. Plaats Delizz in de volle zon voor het raam en u kunt nog zeker vier weken genieten van de heerlijke aardbeien. U kunt Delizz ook buiten op het balkon of in de tuin zetten. In de kleurrijke verpakking is Delizz ook een prachtig en origineel cadeau. Handige tips voor de verzorging van Delizz kunt u vinden op de pagina Kweken. 

 • Facebook nieuws

  vanuit Holland Strawberry House

  Holland Strawberry House is ook op Facebook te vinden. Hier plaatsen wij leuke foto’s van trotse kinderen met hun eerst Delizz aardbei, activiteiten van Holland Strawberry House voor de local community en ervaringen van aardbeiliefhebbers. Klik op de blauwe f aardbei rechts bovenaan op deze pagina voor de link naar de Facebook pagina van Holland Strawberry House.

Onze aardbei

Waar komen onze aardbeien eigenlijk vandaan? De grootvruchtige aardbei zoals...

Lees meer

Kweken

Hoe kweek je in je eigen tuin de lekkerste aardbeien? Daarnaast is de goede verzorging...

Lees meer

Gezondheid

Deze lekkernij is niet allen zoet en caloriearm maar bevat ook nog eens zeer veel...

Lees meer

Fleuro Star

Holland Strawberry House

recepten