Holland Strawberry House

Holland Strawberry House
De architectuur van Holland Strawberry House grijpt terug op een eeuwenoude, Hollandse traditie. De zogenoemde ‘Cape Dutch Style’ met de  typerende, witte klokgevels in combinatie met het zwarte pannendak is door Hollandse boeren in de Kaapprovincie ontwikkeld. Tegenwoordig zijn het vooral de Kaapse wijnhuizen die in deze prachtige gebouwen gevestigd zijn. Wij zijn geïnspireerd door de internationale pioniersgeest van de Zuid Afrikaanse boeren.  De aardbeizaden vinden vanuit Holland Strawberry House dan ook hun weg over de gehele wereld. De F1 hybride aardbeirassen van ABZ Seeds worden uiteraard door aardbeikwekers gebruikt, maar daarnaast zijn onze rassen ook zeer populair geworden in de tuinbranche. De tuinliefhebber waardeert onze rassen niet alleen voor de uitstekende smaak, maar in toenemende mate ook voor de prachtige bloemkleuren.

De beeldhouwer Hans ’t Mannetje heeft een prachtige gevelsteen voor ons Holland Strawberry House  gehouwen. De spreuk in de steen spreekt voor zich: Aardbeien bij de Vleet. Deze gevel steen past in een lange serie van traditioneel gehouwen gevelstenen. 

De schilderes Shunyam laat haar bijzondere kijk op aardbeien zien in een muurschildering met veelkleurige aardbeien. Het warme aardbei gevoel komt ook naar voren in de titel van dit kunstwerk: Strawberries make my heart beat!

Jaarlijks ontvangen wij vele bezoekers uit vele landen over de wereld in ons ‘Holland Strawberry House’. De indruk die wij hopen achter te laten bij onze bezoekers is dat ABZ Seeds een ‘oer-Hollands bedrijf met verdraaid lekkere aardbeien’  is. Wij hopen dat u diezelfde mening toegedaan zult zijn, als u onze aardbeien geproefd heeft. 

Fleuro Star

Holland Strawberry House

recepten